Het vertaalbureau in Dordrecht is van vele markten thuis. Behalve dat zij in verschillende vertaalbureau in Dordrechttalen teksten kunnen vertalen, kunnen zij ook als tolk ingezet worden. Tevens kunnen zij goede teksten schrijven en zorgen voor SEO teksten. Regelmatig maken wij gebruik van de diensten van dit bedrijf, Stentor. De ene keer zorgen zij ervoor dat bepaalde brieven of teksten geschreven worden. Voordeel is dat zij hier de juiste kennis van hebben en op een zeer professionele wijze brieven schrijven. De teksten die zij schrijven zijn foutloos en op een foutloze manier. 

Omdat wij vaak met buitenlandse klanten te maken hebben is het verstandig om een tolk achter de hand te hebben, of een persoon die een pakkende tekst kan schrijven.

Door het vertaalbureau in Dordrecht zeer goede teksten geleverd

vertaalbureau in DordrechtNiets is erger om teksten of advertenties met taalfouten te adverteren. Helaas is dat ons een tijd geleden overkomen. Nog nooit hebben wij zoveel klachten binnen gekregen als toen. Wij hadden een nieuwe medewerker aangenomen, met als hoofdtaak brieven te beantwoorden. Vanaf dat moment ging het vreselijk mis. Wij kregen de ene boze klant na de andere aan de lijn. Op dat moment was het ons nog niet duidelijk waarom wij deze lachten kregen, tot wij zelf een brief onder ogen kregen. Bij mij trok de rode kleur uit mijn wangen weg en zag ik even sterretjes. De brieven die naar deze klanten verzonden werden, stonden vol fouten. Als je zal zeggen dat dit een kind van 5 had geschreven zal je het meteen geloven. Op dat moment hebben wij dan ook afscheid genomen va deze collega.

Meteen hebben wij aan de bel getrokken bij het vertaalbureau in Dordrecht. Zij hebben onze klanten met een zeer nette en professionele brief op de hoogte gesteld en ons excuus aangeboden. Gelukkig kregen wij na die tijd alleen maar positieve reacties op onze brieven en informatie.