Huurland is een bedrijf waar je werkelijk van alles kan huren, voor een zeer geslaagd evenement. Omdat Huurland wij vanuit ons bedrijf eten bezorgen, zijn wij vaak op zoek naar mogelijkheden om hier een feest van te maken. Daarom waren wij op zoek naar een locatie waar wij onze goederen tentoon konden stellen en aan de gasten konden laten proeven. Wij noemden dit de gratis proefdagen. Op deze manier konden wij reclame maken voor ons bedrijf. Het leuke hieraan was dat wij door het hele land een soort pop up restaurant konden maken. 

Doordat het verhuurbedrijf heel veel artikelen op voorraad heeft, is het makkelijk leveren door heel Nederland. Wel makkelijk om hier het benodigde materiaal te laten bezorgen. Hierdoor hoeven wij geen extra wagens in te schakelen om alles op de betreffende plek te kunnen krijgen.

Huurland is een top bedrijf, met heel veel mogelijkheden

HuurlandDe allereerste keer toen wij met het idee kwamen om het land door te reizen, was best wel spannend. Vooral omdat wij niet wisten wat ons allemaal boven het hoofd hing. Het leuke was dat wij hiervoor uitnodigingen hadden verzonden en hier kregen wij al veel reacties op. Veel meer dan wij ooit hadden durven hopen.

Met de hulp van Huurland hebben wij de betreffende locatie kunnen bekleden. Zo hebben wij stoelen en tafels besteld. Ook het tafellinnen, bestek de glazen en ga zo maar even door. Alles kan je bij dit bedrijf wel huren en hier betaal je zeker niet de hoofdprijs voor. Voordeel is dat dit allemaal zeer snel op de locatie geleverd kan worden. Onze eerste pop-up restaurant was zeker geslaagd. Mede te danken aan het geweldige verhuurbedrijf en de mogelijkheden die hier te vinden zijn. Ons bedrijf is nu ook een topper en dat hebben wij mede te danken aan dit horeca verhuur bedrijf.