Opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst

Wat betreft de opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst:
Als opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst vorm je een schakel tussen collega’s die binnen de organisatie werkzaam zijn en bepaalde medewerkers buiten dienst. Je hebt dus veel contact als je de opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst gestudeerd hebt. Doordat je zoveel contact hebt moet je erg professioneel, vriendelijk en klantgericht overkomen. Dit via de mail of via de telefoon, of misschien wel face to face.

Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid spelen dan ook een belangrijke rol in je werk. Je adviseert klanten, je maakt afspraken en helpt met de verkoop. De Commerciële Medewerker Binnendienst ondersteunt bij het gehele commerciële proces. Tijdens de opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst leer je veel, denk aan diverse commerciële gesprekstechnieken en het presenteren van een product. En natuurlijk veel meer, bekijk de site voor meer informatie. Je krijgt klassikaal les en de opleiding is 40 lessen van 3 uur.

Mijn ervaring

Ik wilde graag buiten mijn werk nog een opleiding erbij volgen en dat voor deeltijd, dus korte opleiding, waarin ik wel veel kan leren. Ik kwam uit bij opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst bij Fabius en hier ben ik mezelf gaan ontwikkelen! Super leuke, leerzame lessen heb ik gekregen en daar ben ik blij mee! Ik adviseer andere mensen ook om Fabius opleidingen te benaderen, het is kost namelijk weinig tijd, geld, 90% van de mensen beveelt het aan en de kwaliteit is erg hoog en zeer effectief.