Voor bedrijven in Huizen waarmee het financieel wat minder goed gaat raad ik aan om een afspraak te maken met Oxyz. Deze partij heeft mij geholpen met mijn doorstart te realiseren. Ik was nog niet zo ver in de schulden dat ik niks meer kon, dus besloot ik hulp te vragen aan iemand die er meer verstand van heeft. Mijn bedrijf liep al een aantal jaren financieel niet zo lekker, maar ik ben nog niet klaar om alles op geven. Wat je dan eigenlijk wilt is een nieuwe start maken met je bedrijf en weer bij 0 beginnen. Helaas kan dat niet zo makkelijk, maar er zijn wel ander opties beschikbaar om dit toch op een andere manier te realiseren waarbij je de schuldeisers toch tevreden kan stellen.

Doorstarten? Is dat slim om te doen?

Ja, doorstarten met je bedrijf kan zonder dat je er persoonlijk financieel onder lijdt. Het is alleen noodzakelijk om dit goed te regelen en niet op je af te laten komen. Oxyz heeft mij gelijk geholpen na dat ik ze had benaderd. Vanaf het begin zijn we gaan kijken wat de mogelijkheden waren. Zelf was ik wat negatief aan de slag gegaan met dit proces omdat het geen fijn gevoel is om bijna failliet te zijn. Maar na een aantal gesprekken voel ik me beter en kan ik met een gerust hart aan de gang gaan om mijn bedrijf weer op te bouwen.