Je wilt natuurlijk graag dat je website zo hoog mogelijk in de zoekmachines komt te staan. Maar hoe zorg je nu voor een zoekmachinevriendelijke website? We geven je hieronder een aantal tips voor zoekmachinevriendelijk webdesign Tilburg.

Webdesign Tilburg

Tip 1: Zorg voor een goede navigatie

Met een goede navigatie maak je het voor zowel bezoekers als zoekmachines makkelijker om door je website te navigeren. Dit verhoogt het gebruiksgemak en bezoekers blijven waarschijnlijk langer op je website, wat zoekmachines erg kunnen waarderen. Zorg daarom voor een goed menu, duidelijke categorie├źn en een goed interne linkstructuur.

Tip 2: Optimaliseer de laadtijd

Een website die goed laadt wordt meer gewaardeerd door bezoekers en daarom ook door de zoekmachines. Je kunt zien wat de laadtijd van je website is via Google Pagespeed. Ook vind je hier tips om de snelheid van je website te verbeteren.

Tip 3: Maak je website mobielvriendelijk

Webdesign Tilburg

Aangezien vrijwel iedereen tegenwoordig via zijn mobiel het internet bezoekt, is het enorm belangrijk dat een website geschikt is voor mobiel. Dit verbetert de gebruikerservaring en zoekmachines zijn hier dan ook heel blij mee. Test daarom met verschillende schermformaten uit hoe je website eruit ziet en maak je website helemaal mobielvriendelijk.