Momenteel zit ik in mijn tweede jaar aan de kunstacademie. Het afgelopen jaar heb ik aardig wat geld uitgegeven aan het printen van mijn werk. Dit moest echt veranderen aangezien ik nog drie jaar werk zal moeten printen. Ik dacht al een tijdje aan het aanschaffen van een nieuwe printer maar, wist niet zeker welke ik moest kiezen. De opdrachten die ik krijg zijn best groot dus ik moest zeker een A3 printer hebben. Tot ik bij Hofax.nl terecht kwam. Na een enige tijd rond te hebben gekeken op de website heb ik mijn keuze kunnen maken. En ik ben er zeer tevreden mee!

Een fijne en complete website

Omdat ik ervoor moest zorgen dat deze printer mijn werkdruk aankan wist ik dat ik voor een professionele printer moest gaan. De klantenservice van Hofax.nl heeft mij erg geholpen met mijn keuze! Daarnaast is de website erg makkelijk te gebruiken. Er staat veel handige informatie en de beschrijvingen en foto’s zijn duidelijk. Erg handig als je niet veel af weet van printers! Ik heb uiteindelijk gekozen voor de Brother MFC-J6945DW een compacte professionele printer. Omdat ik nog een student ben en niet het budget of de skills heb voor een grote A3 printer, was deze optie echt perfect. Online besteld en al mijn vragen in de online chat kunnen stellen. Mijn A3 Printer is een groot succes!