Een iPad huren is een geweldige mogelijkheid, wanneer je niet in staat bent om deze nieuw aan te schaffen. Het is helemaal geweldig wanneer je er maar ééntje nodig zal hebben, maar ook veel meer is geen enkel probleem. Via Allrent is het mogelijk om deze apparatuur aan te schaffen. Gaat het voor één uur of voor enkele maanden, dat is hier helemaal geen probleem.

Omdat wij ons bedrijf net een beetje aan het opzetten zijn, moeten wij elke cent omdraaien voordat deze uitgegeven kan worden. Bovendien is een nieuw bedrijf altijd een risico en om dan al veel geld uit te hebben gegeven, zonder te weten of het wel gaat draaien, is een groot risico. Daarom is de optie om computers en meer te kunnen huren een hele veilige manier om te kijken hoe het gaat.

iPad huren

Hier kan je een iPad huren

Via Allrent verhuur zijn wij in contact gekomen en hier hebben wij ons apparatuur gevonden en gehuurd. Voordat wij voor akkoord gingen tekenen, hebben wij eerst een offerte opgesteld. Deze kregen wij al snel met een goed voorstel retour. Nadat wij deze hadden ondertekend en terug gestuurd is er een afspraak gemaakt voor de levering van de apparatuur. Dit kan al vanaf een uur na de ondertekening en het maakt niet uit waar de ze geleverd moeten worden. Meteen konden wij aan de slag gaan, want dit bedrijf had ervoor gezorgd dat onze software al op deze computers geïnstalleerd waren.

Veel apparatuur te huur

Via Allrent ICT Solutions is het mogelijk om diverse apparatuur te huren voor een evenement of een beurs. Veel bedrijven, maar ook overheidsinstellingen maken hier vaak gebruik van. Helemaal wanneer er weer een nieuw evenement op de kalander staat. Voordeel hiervan is dat je binnen een paar uur al de spullen in huis kan hebben die je nodig kan hebben voor het geven van een presentatie.

Er is hier heel veel voor de zakelijke markt te huren. Denk bijvoorbeeld aan beeldschermen, laptops, beamers en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wil jij precies weten wat hier allemaal mogelijk is, neem dan zelf een kijkje op deze website.

iPad huren

Verhuur alleen voor de zakelijke markt

Mis geen enkel nieuwtje meer over dit verhuurbedrijf en schrijf je in voor de nieuwsbrief. In deze brieven staan vaak interessante nieuwtjes over de nieuwste apparatuur wat in het assortiment erbij is gekomen. Maar ook veel andere informatie.