Om goed te kunnen vergaderen over punten waar nu echt een keer de knoop in doorgehakt moet worden, is het aan te raden om op een externe plek te gaan vergaderen. Dit zorgt ervoor dat de noodzaak van de agendapunten serieus wordt genomen, dat alleen personen aanwezig zijn die ook echt mee willen denken, dat je niet gestoord wordt tijdens je vergadering en dat je met nieuwe frisse idee├źn komt om betere resultaten te boeken. Een vergaderruimte in Utrecht reserveren is hierin een goed idee, vanwege de centrale ligging en goede verbinding, met name voor als er vergaderd moet worden met directeuren van vestigingen verspreid over heel het land en daarbuiten. Wil je ook gebruik kunnen maken van de opties voor vergaderruimte in Utrecht? Neem dan contact op met Mereveld. Hier is genoeg mogelijk op het gebied van het houden van een goede vergadering.

Alles tot je beschikking

Mereveld telt acht vergaderruimtes die perfect zijn om je vergadering in Utrecht te kunnen houden. Ieder van deze ruimtes beschikt over de belangrijkste benodigdheden die je tijdens een vergadering nodig kan hebben. Van een vergadertafel met genoeg stoelen tot flipovers en een beamer om een PowerPointpresentatie te kunnen geven of een video te tonen. Daarbij is het ook mogelijk om bij Mereveld te kunnen lunchen.

Reserveer meteen

Wil je ook gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van de vergaderruimtes in Utrecht bij Mereveld? Neem dan contact op met de servicedesk en vraag om wat de mogelijkheden zijn. Je kunt direct een van de zalen reserveren voor jouw datum en tijd en kunt er zeker van zijn dat alle afgesproken voordelen klaar voor je staan. Binnen enkele minuten ben je verzekerd van je vergaderruimte in Utrecht en weet je zeker dat je aan het einde van je vergadering met betere oplossingen komt dan je had kunnen hebben als je in je eigen kantoor had gezeten.