Wanneer je een lening af gaat sluiten, wil je wel dat je deze kan nemen onder de beste voorwaarden. Zo wil je zoveel mogelijk kunnen lenen tegen een zo laag mogelijke rente en wil je hierin duidelijkheid en gemak. Verantwoord lenen doe je bij DEFAM, een verstrekker van leningen die samen met moedermerk ALFAM onder de paraplu van ABN AMRO hoort. Geld lenen bij DEFAM doe je op een eenvoudige en overzichtelijke manier. Je krijgt alleen de beste voorwaarden en wordt altijd bijgestaan door een professional die jou goed uit kan leggen welke rechten en plichten er aan de lening verbonden zijn. Iedereen kan zelfs zonder kennis over geld lenen bij DEFAM de beste lening krijgen.

Kies de lening die perfect bij je past

Een lening sluit je in de meeste gevallen af omdat je een grote aanbetaling wil doen voor iets met een prijskaartje dat je niet op je rekening hebt staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een huis, een nieuwe auto of je kinderen kunnen laten studeren. DEFAM kijkt met je mee naar welke lening het beste past bij wat je zonder zorgen kan lenen en waarvoor deze lening bedoeld is. De geldverstrekker gaat samen met jou bepalen wat het beste bedrag is om te lenen en tegen welke rente dit rendabel is. Zo kom je nooit in de knel met dat je je lening niet terug kan betalen. De leningen van DEFAM zijn begrijpelijk voor iedereen en mocht je alsnog vragen hebben, dan kun je deze altijd stellen.

Wat voor lening je dan ook wilt afsluiten, voor welk doel en met welke hoogte dan ook, bij DEFAM kun je altijd terecht voor een lening die ook echt past bij jouw situatie. Leen ook zonder addertjes onder het gras maar wel met de beste voorwaarden door deze lening af te sluiten via DEFAM.