Deze keer gaan wij roze sokken bedrukken. Elk jaar heeft ons bedrijf een andere kleur die de blits voor het komende jaar moet maken. Via de webshop van Feet This zijn wij op dit idee gekomen. Dit bedrijf heeft namelijk een zeer leuke collectie aan sokken. Deze zijn niet in de standaard kleuren, maar juist in aparte kleuren die je nergens anders kan vinden. Vaak is het voor de mannen blauw, zwart of bruin en meer niet. Jammer, want juist wanneer je als man zijnde een beetje leuk voor de dag wilt komen is een gekleurd model aan je voeten juist een must. Helemaal wanneer je deze en een blouse op elkaar af wilt stemmen.

Roze sokken en nog veel meer kleuren

Onze bestelling van de bedrukte sokken hadden wij vrij snel ontvangen. Precies op tijd om op een beurs uit te kunnen delen. Een zeer leuk relatiegeschenk voor de mannen. Vooral deze kleur doet stof opwaaien en dat is nu juist de bedoeling.

Ben jij ook op zoek naar een leuk cadeau voor iemand, of een relatiegeschenk, dan is deze website zeker de moeite waard. Er zijn diverse mogelijkheden aan kleuren en wel of niet laten bedrukken. Een uniek geschenk laten maken voor unieke mensen. Bekijk deze webshop voor de vele mogelijkheden.