Elk jaar vier ik samen met mijn familie kerst. We vieren dit in de vorm van een diner en een cadeautjesavond. Omdat we met sinterklaas niks doen tegenwoordig, verplaatsen we de pakjesavond naar kerstavond. Mijn taak voor dit jaar was om alle kinderen in onze familie van een leuk cadeautje te voorzien. Ik kreeg deze taak van mijn Oma. Zij vertelde me dat ze een bedrag apart zou zetten voor deze taak. Ze gaf me 300 euro voor cadeautjes voor 15 kinderen, waaronder nichtjes, neefjes, en mijn broers en zussen. Ik wist dat dit met dit bedrag hoe dan ook ging lukken alleen wist ik nog niet wat ik precies in huis ging halen. De plek waar ik de eindejaarsgeschenken ging aanschaffen wist ik al wel, namelijk de site https://www.promotie.nl/kerstpakketten-eindejaar/eindejaarsgeschenken/. Ik koos voor deze site omdat ik hier vorig jaar ook goed geslaagd was met kerst.

Promotie

Mocht het overige bedrag houden

Eenmaal op de site aangekomen zag ik dat het assortiment alweer was aangepast, wat voor mij een goed teken was want ik zag een heleboel aangename nieuwe eindejaarsgeschenken. Ik bekeek een aantal pagina’s en had al het een en ander genoteerd. Toen ik 15 leuke cadeau’s had genoteerd voor de kinderen, rekende ik af. Ik kwam uit op een bedrag van 250 euro. Toen ik dit tegen mijn oma zei, vertelde ze tegen mij dat ik overige 50 euro mocht houden voor de moeite. Ik vond dit heel aardig van haar en bedankte haar enorm.

Promotie

Kreeg zelf ook nog een leuk cadeautje

De eindejaarsgeschenken waren na enige tijd al gearriveerd bij het adres van mijn oma. Toen ze het binnenkreeg, stuurde ze me gelijk een appje dat ik erg creatief bezig was geweest. Ze kon volgens haar geen betere eindejaarsgeschenken voorstellen. Ik had dus goed me werk gedaan en als bonus kreeg ik van mijn oma ook nog een leuk cadeautje.