Een outplacementbureau Amsterdam begeleidt ontslagen werknemers of mensen die dreigen te worden ontslagen. De bedoeling is om mensen weer aan het werk te helpen. Dit kan bij een andere werkgever, maar ook als zelfstandig ondernemer. 

Enroute 

Enroute is zo’n outplacementbureau en biedt een complete service aan, maar levert toch individueel maatwerk aan. Enroute is werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Enroute biedt individuele maatwerk aan, maar ook zijn er trajecten die in het bijzonder op groepen gericht zijn. 

Voordelen outplacementbureau Amsterdam

Hieronder een aantal pluspunten van outplacementbureau Enroute:

  • Korte doorlooptijd
  • Daadkracht
  • Één vaste begeleider van het gehele traject
  • Persoonlijk contact
  • Een slimme vacaturezoekmachine

Hoe gaat het in zijn werk?

Om mensen weer aan geschikt werk te helpen is er begeleiding nodig van werknemers en bemiddeling tussen instanties, werkgevers en werknemers. Hiervoor worden er loopbaantrajecten opgezet. Loopbaancoaches spelen hierbij een grote rol.

De loopbaancoach

Een belangrijk onderdeel van het werk van een loopbaancoach is goed luisteren naar de persoon die werk zoekt; ook tussen de regels door. Zo kom je erachter wat de vraag precies is en waar aan gewerkt moet worden om tot een goed resultaat te komen. De loopbaancoach vult geen antwoorden in, maar helpt de werkzoekende om de antwoorden in zichzelf te vinden. Hiervoor kunnen tests en vragenlijsten bijvoorbeeld behulpzaam zijn. Ook biedt een loopbaancoach soms cursussen of trainingen aan. 

Visie outplacementbureau Amsterdam

Enroute vindt plezier in het werk belangrijk en een gezond werkklimaat hoort hier uiteraard ook bij. Dit bereiken ze door een goede samenwerking met werkgevers en werknemers. Plezier in het werk verlaagt het ziekteverzuim en verhoogt de productiviteit. Investeren in mensen levert altijd een positief resultaat op.