Ons kantoorpand zit middenin een industrieterrein, het is een redelijk saai en futloos pand met vooral heel veel grijze muren. Het voelde allemaal een beetje gevoelloos, en ik merkte dat ik liever thuis werkte dan op kantoor. Ik kan me dus wel voorstellen dat mijn werknemers hetzelfde gevoel hadden. In plaats van iedereen naar huis te sturen en een volledig remote-office op te stellen (wat achteraf gezien best wel goed voor de energierekening zou zijn geweest) besloot ik te investeren in een upgrade. Een van de onderdelen van deze upgrade was de moswand van Bruinsma Natuurlijk.

Netjes, kleurrijk en makkelijk te onderhouden

Wat betreft onderhoud is het even lastig te onderhouden als een groen geverfde muur: zolang je je baldadige peuter met een stift ervandaan houdt komt het wel goed. Het ziet er wel echt veel fraaier uit dan een simpele verflaag, de moswand haalt als het ware een stukje buiten naar binnen. Mos is ook nog eens verschrikkelijk goed in het creëren van zuurstof, hiermee zorgt de geïnstalleerde moswand dus ook nog eens voor een gezondere werkomgeving.

Gelukkige werknemers, goed werk

Het algemene moraal van mijn werknemers is overduidelijk omhoog gegaan na het upgraden van hun werkruimte. Ook de moswand heeft al veel complimenten gekregen. Oftewel: een investering waar ik hartstikke tevreden over ben!