De mogelijkheid om een A3 printer te huren is voor het bedrijfsleven zeer aantrekkelijk. Helemaal voor een ondernemer die nog maar net met zijn bedrijf is begonnen is dit geweldig. Je hoeft namelijk niet meteen diep in de buidel tasten om zo een aanschaf te doen. Wanneer je gaat huren weet je precies wat je per maand kwijt bent en dat is een stuk aantrekkelijker. Bovendien zijn alle kosten inclusief, dus voor een reparatie hoef je dan niet meer extra te betalen. Neem maar van mij aan dat die kosten vaak veel geld kunnen zijn. Zoals de voorrijkosten, maar ook het arbeidsloon en alle onderdelen. Op de website van www.wijverhurenprinters.nl kan je lezen wat hier allemaal onder valt.

Hier kan je een A3 printer huren

Al jaren maken wij gebruik van printers om onze dossiers compleet te maken. De afdrukken moeten erg duidelijk zijn en daarom willen wij alleen maar het beste voor ons bedrijf. Wat ons wel was opgevallen was hier ook een prijskaartje aan verbonden. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een andere, maar goedkopere manier en hebben die gevonden.

Wij gaan huren en niet kopen, want hier zitten heel veel voordelen aan. Vooral omdat wij nog maar in de kinderschoenen staan van ons bedrijf, willen wij zeker in het begin niet teveel geld uitgeven. Omdat wij niet zo heel veel hoeven af te drukken, leek het ons verstandig om een simpel model uit te kiezen. Voordeel is dat je deze eventueel kan omruilen voor een ander, luxer model.

Geweldige service

Nadat wij hadden besloten om te gaan huren, hebben wij hier al meteen profijt van gehad. Een maand nadat deze printer bij ons bedrijf i gebruik werd genomen, ondervonden wij al problemen. Op een gegeven moment deed deze printer helemaal niks meer. Dit kan altijd gebeuren, want het is en blijft een machine. Gelukkig dat wij een huurcontract hadden afgesloten, want na ons telefoontje kwam er al vrij snel een monteur langs. Deze had het probleem snel opgelost, waarna wij weer konden printen.

Inmiddels bestaan wij alweer een paar jaar en was het tijd geworden om de printer om te ruilen. Vooral omdat wij dagelijks meer grote afdrukken moeten maken, dan voorheen. Dat betekend dat onze zaken goed lopen en daar zijn wij natuurlijk erg tevreden over.