Ben je op zoek naar goed tapijt voor een bedrijf, kantoor of andere instelling? Dan kun je ook kiezen voor duurzaam Interface tapijt. Dit is tapijt dat goed oogt en ook nog eens goed is voor mens en milieu.

Geen lijm nodig in bepaalde gevallen

Interface tapijt is van goede kwaliteit en uitermate geschikt voor bedrijfsdoeleinden. Je kunt het in bepaalde gevallen ook laten leggen zonder dat er lijm aan te pas komt. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar tevens een stuk praktischer. Mocht het tapijt er om een of andere reden ooit uitgehaald worden dan blijf je niet zitten met lijmresten maar blijft het ook mooi heel omdat je het niet bruut geweld van de vloer hoeft af te halen.

Eigenschappen van Interface

Interface tapijt heeft diverse eigenschappen waardoor het uitstekend geschikt is voor gebruik op de werkvloer. Zo is het tapijt geluiddempend. Zeker bij een hotel waar veel mensen tegelijkertijd verblijven is dat handig want dan worden de gasten niet gestoord als er iemand loopt. Daarnaast is het tapijt vuilafstotend en makkelijk in het onderhoud.

Nette werkomgeving

Belangrijk is dat een goed gelegd tapijt niet alleen netjes oogt maar ook zorgt voor comfort. Als mensen in een omgeving werken die sfeer uitstraalt en waar zij zich prettig voelen zal dit het werkresultaat op een positieve manier beïnvloeden.

Informeer naar de mogelijkheden en kosten

Interface tapijt kun je onder andere kopen bij Matrix Projectvloeren. Als je er eerst meer over wilt weten is het raadzaam contact op te nemen met de leverancier. Deze kan je advies geven over alle mogelijkheden van het tapijt en ook een offerte voor je opstellen. Zo weet je meteen wat het kost als je een heel pand wilt laten voorzien van dezelfde Interface vloerbedekking.