BTL is dé organisatie voor iedereen die groener wil gaan leven. Iedereen kan aankloppen bij hen als zij de behoefte hebben om beter rekening te houden met het milieu. Daarnaast kun je bij BTL terecht als je meer groen wilt zijn in een omgeving. Of je nu een particulier bent, een organisatie of een bedrijf, iedereen kan geholpen worden door BTL. Groen heeft immers een grote invloed op ons. Ten eerste is meer groen altijd goed. Het is beter voor het milieu en de algehele leefomgeving. Daarnaast worden mensen blij van natuur. Zeker wanneer je het hele dag binnen moet zitten in een kantoor, ben je blij als je even in de natuur kunt zijn. Het vrolijkt je op en verfrist je. Meer groen is altijd goed.

BTL: voor meer groen

Wat kan BTL zoal voor je betekenen? Een hoop, voor diverse doeleinden. Ten eerste zijn er woningen. Niemand wordt vrolijk van eindeloze straten zonder natuur. Geen boom, geen gras, geen struiken… dat wil niemand toch? BTL zet zich daarom in voor groenere straten en wijken. Tevens helpt BTL zorginstanties met het vergroenen van de omgeving. Als er iets is waar bejaarden, minder validen en revaliderende mensen zich beter door voelen, is het de natuur. Je ziet iemand helemaal opfleuren wanneer deze persoon omgeven wordt door groen. Ook in dit opzicht kan BTL een hoop betekenen.

Ook kinderen zijn dol op de natuur. Lekker ravotten in het gras en klimmen in bomen. Daarom helpt BTL scholen met groener worden. En ook bedrijven kunnen aankloppen bij deze organisatie. Een bedrijventerrein met alleen maar cement en steen ziet er saai en levenloos uit. Groen voegt niet alleen kleur toe, maar het hele terrein voelt levendiger wanneer er natuur aanwezig is. Het zal sowieso een betere eerste indruk maken op klanten bij aankomst.