Ik had een Excel cursus voor beginners nodig voor mijn werk. Zoals vrijwel elk mens in dit tijdperk besloot ik om op het internet te zoeken naar een cursus. Ik stuitte na een korte zoektocht op Bakker computer opleidingen. Ik besloot om me in te schrijven voor de Excel Cursus Beginners.

De cursus

De locatie is op 5 minuten loopafstand van het NS Station Maarn, dus ik hoefde gelukkig niet zo ver te lopen. Ik werd vriendelijk ontvangen en de cursus ging van start. De uitleg was makkelijk te begrijpen terwijl er toch veel onderwerpen werden behandeld. Het was erg gezellig maar zeker ook leerzaam. De docent gebruikte humor in zijn uitleg en gebruikte voorbeelden uit de praktijk. Het tempo was goed, niet te hoog en niet te laag. Ik heb veel handige sneltoetsen en weetjes geleerd. Ik zou de cursus zeker aanraden aan iedereen die regelmatig Excel gebruikt. Ook al denk je wellicht net zoals ik dat je al aardig wat weet, vertrouw me, dat is de helft nog niet eens. Ik heb erg veel geleerd en ook genoten van de cursus. Ik zal in de toekomst zeker ook de gevorderde cursus volgen.