Onlangs ben ik mijn eigen zaak gestart. Dit was natuurlijk zeer spannend. Ik had al heel wat mondelinge reclame gemaakt, maar ik had ook nood aan wat folderreclame. Op deze manier kon ik dan ook nieuwe klanten aantrekken. Ik ben dus op zoek gegaan naar een drukkerij in Utrecht. Op deze manier kwam ik dan terecht op deze website.

Mijn ervaring met deze drukkerij

De website was alvast al zeer duidelijk en professioneel. Hier was ik al zeer tevreden over. Bovendien waren de medewerkers zeer behulpzaam wanneer ik ze enkele vragen stelde. Zij hielpen me zeer vlug en deskundig verder. Bovendien heb ik me ook goed laten informeren over de prijzen voor het drukwerk. Deze prijzen waren natuurlijk ook niet gratis, maar vielen uiteindelijk wel nog zeer goed mee. Ik heb uiteindelijk samengewerkt met deze drukkerij in Utrecht. Intussen heb ik mijn drukwerk dan ook ontvangen. Deze zag er zeer goed en verzorgd uit. De medewerkers hadden zeker en vast gelijk wanneer ze hun tips mee hebben gedeeld. Intussen heb ik ook al positieve reacties gekregen van mijn omgeving op het drukwerk. Ik denk dan ook dat deze zeker zullen helpen in het bekendmaken van mijn eigen zaak. Voor mij is deze drukkerij dan ook een echte aanrader!