Bedrijfskleding kan in elke sector van zeer groot belang zijn. Zowel in de zorg, de horeca, maar ook voor de uitvaart kan dit een punt zijn. Vooral de laatste sector is een belangrijk om hier met de juiste kleding te lopen. Het moet bijzonder netjes eruit zien en niet te vergeten het moet ook voor de medewerkers perfect passen. 

Voordat er werkelijk tot productie wordt overgegaan, gaat er een heel traject aan vooraf. Te beginnen met een kennismakingsgesprek. Nadat een ondernemer heeft gebeld met de vraag om een ( nieuwe) collectie te maken, wordt deze uitgenodigd in de showroom. Hier kunnen de wensen besproken worden en de inventarisatie op papier gezet. 

Bedrijfskleding met een perfecte uitstraling

Verder met het bestellen van de juiste kleding, is het belangrijk dat er ook besproken wordt, met welk materiaal een bepaald model gemaakt moet worden. Hier wordt gekeken naar de werkzaamheden van een medewerker en welk materiaal het beste gebuikt kan worden. Als het bovenstaande allemaal besproken is en er verder geen vragen meer zijn, wordt er een plan van aanpak opgesteld. Hier worden de afspraken in beschreven en eventueel de oplevertijden. Hierdoor is het niet mogelijk om voor verrassingen te komen te staan en is het voor beide partijen fijner om een zogeheten deadline te hebben.

Als laatste wordt er een offerte gemaakt, waarin alle afspraken en prijzen zijn vermeld. Bij goedkeuring worden alle afspraken vastgelegd en gaat de productspecificatie aan de gang.