Wil je carbon kopen omdat je producten wilt maken in je bedrijf die tegen een stootje kunnen? Dan is dat vaak een goede keuze maar het is zeker aan te raden eerst goed te informeren naar de mogelijkheden van het materiaal.
Vraag raad bij de professional

Carbon (koolstof) in combinatie met kunsthars wordt voor tal van doeleinden gebruikt en kan ook gekocht worden in verschillende maten en gemaakt zijn van verschillende weefsels. Welke je kiest is niet altijd even makkelijk dus daarom is het aan te raden eerst even een professional te raadplegen als je het materiaal wilt aanschaffen. Een bedrijf met een ruime keuze hierin is Compositesplaza en je kunt er ook terecht voor meer informatie. Bel of mail daarvoor de klantenservice of stuur het contactformulier in dat je op de site vindt.

Soorten en afmetingen

Als je een goed product gevonden hebt waarmee je wat kunt bestel je dit snel en simpel online. Je kunt aangeven welke afmetingen je wilt maar indien beschikbaar ook wat voor soort weefsel je kiest. Nadat je het product in het winkelmandje gedaan hebt kun je ook nog de hoeveelheden aanpassen.
Betaalmogelijkheden en terugsturen

Betalen doe je veilig via iDeal, door middel van een overschrijving via de bank of met een creditcard. De producten worden in Nederland binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd en als ze niet naar je zin zijn kun je ze ook retourneren.