Waar voorheen nog gebruik werd gemaakt van een beamer tijdens vergaderingen en bijeenkomsten is dit tegenwoordig alweer ver achterhaald, alles verloopt tegenwoordig via internet waardoor het ook mogelijk wordt om op afstand vergaderingen en bijeenkomsten bij te wonen en zelfs mee te kunnen werken. Door gebruik te maken van een Prowise bord heb je unieke mogelijkheden betreft samenwerken, het is zelfs mogelijk om met twee personen tegelijkertijd op het bord te schrijven door gebruik te maken van de pennen. Omdat de pen dun is krijg je een duidelijke en fijne schrijfervaring op het bord en voor degene die het volgen.

Vanuit iedere hoek zichtbaar

Hoe groter de groep hoe moeilijker het is om een scherm goed te kunnen zien, meestal als je een scherm vanaf de zijkant moet bekijken zie je niet veel meer. Bij een Prowise bord heb je vanaf iedere hoek een haarscherp beeld, is er een pixel defect dan wordt volgens de garantie het hele bord vervangen. Door de soundbar die ingebouwd is hoef je geen extra geluidsinstallatie aan te schaffen, het geluid wat er van het bord afkomt kun je bestempelen als uitstekend. Met het gebruik van de ingebouwde microfoons creƫer je een unieke ervaring in de ruimte of voor een ander die op afstand meekijkt.

Prowise bord

Vele mogelijkheden met het bord

Dankzij de software waarmee het Prowise bord is uitgerust heb je vele mogelijkheden, presenteren is niet het enige wat je met het bord kan doen. Samenwerken tussen leerlingen onderling is ook mogelijk, zelfs op afstand omdat het bord via internet de verschillende gebruikers met elkaar verbindt. Lesgeven wordt interactief en je kunt allerlei handelingen verrichten met het bord, schrijven en het ook weer uitgummen en vormen maken zijn maar een aantal basishandelingen die je kunt doen. Natuurlijk is de software gratis bij de aankoop van een interactief bord.