RealGen kan ik elke ondernemer aanrader als het gaat om websiteoptimalisatie. Maar ook als je een webshop wilt laten maken et cetera. Voor mij werd het tijd om mijn website eens goed onder handen te laten nemen. Deze stond erg laag in de rang van Google en hierdoor zullen de potentiële klanten mij niet zo snel kunnen vinden. Daarnaast wist ik ook al te vertellen dat de pagina erg traag is omdat ik merk dat wanneer ik zelf op een website zit van iemand anders. Dat ik snel kan vinden wat ik zoek en deze ook is voorzien van vele functies. Dit wilde ik ook en daarom heb ik een beroep gedaan op RealGen. Zij hadden gelukkig de tijd voor mij en zij wisten precies te vertellen wat er allemaal aan mijn website moest gaan gebeuren. Met het volste vertrouwen heb ik akkoord gegeven om zo spoedig mogelijk hiermee aan de slag te gaan.

RealGen

RealGen brengt snel die gewenste resultaten

Toen de specialist van RealGen, contact met mij opnam met de vraag of ik even op mijn website wilde kijken. Was ik erg verrast en er hoefde niet worden aangepast. Wat een metamorfose en ook nog eens precies in de juiste stijl. Wanneer je via een aantal (logische) zoekwoorden op het internet zoekt, dan kom je al snel terecht op mijn website. Dit is precies wat ik wilde en daarom ben ik zo tevreden over dit marketingbureau. Want ik merk nu dat de afspraken die via het contactformulier worden gedaan op mijn website, nu zelfs zijn verdubbeld. Dit zegt toch alles over de uitstekende kwaliteit die dit bedrijf heeft te bieden!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat dit bedrijf voor jou kan betekenen? Neem dan zelf eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel. Wie weet ben jij wel de volgende tevreden klant.

Website