Wij zijn al een tijdje opzoek naar packaging machine. Onze machines beginnen het aardig te begeven en dan is het hoog tijd om dit te vervangen. Geregeld ben ik op het internet aan het zoeken naar een andere machine. Echter merk ik dat de aanbod wat minder is dan dat ik het had verwacht. Normaliter ben ik iemand die alles wel snel heeft gevonden. Alleen deze keer niet en daar baal ik behoorlijk van. Zodra een van onze machines het begeven, dan kunnen wij onze werkzaamheden niet meer uitvoeren en dat is zonde van de tijd.

packaging machine

Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Vermeulen Ingenieursbureau. Hier zag ik al meteen dat zij een packaging machine hebben! Je kunt er zelfs eerst voor kiezen om de machine te testen. Zo weet je precies hoe dat het werkt. Het belangrijkste hiervan is dat je het kunt testen alvorens je besluit om akkoord te geven.

De packaging machine getest en besteld

De afspraak hadden wij gemaakt en op de besproken datum stonden wij netjes bij dit bedrijf binnen. Onder het genot van een kop koffie konden wij de machines bekijken. De productie verliep vlekkeloos en voordat ik het in de gaten had kwam de product al verpakt eruit. De offerte hebben wij opgevraagd en voordat ik het wist had ik er al akkoord op gegeven. Wat een geweldige service verleend dit bedrijf zeg! Als je vragen hebt, dan kun je gerust ervoor kiezen om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf.