Voor vacatures Eindhoven is het aan te raden om je aan te meldden bij MKB Werkt. Hier kan je vaak veel leuke banen vinden in deze regio. Ook is het hier mogelijk om jouw cv hier achter te laten. Of je aan te melden om deel te nemen aan een workshop. Al met al is hier genoeg mogelijk om een nieuwe baan te vinden.

Omdat ik zelf werkloos was geworden, ben ik op deze site terecht gekomen. Eigenlijk was ik op zoek naar een baan in mijn woonomgeving, maar daar kwam ik helemaal niet aan de bak. Daarom leek het mij verstandig om in een andere regio te gaan kijken. vacatures Eindhoven

Bijzonder leuke vacatures in Eindhoven

Eindelijk had ik een website gevonden waar je nog leuke banen te zien krijgt. Echter heb ik altijd al moeite gehad om te solliciteren, maar daar is een goede workshop voor. Nadat ik deze heb gevolgd gaat het solliciteren een stuk makkelijker. Vooral bij het vacaturecafé is het leuk praten met werkgevers. Gewoon vanachter jouw eigen computer, in jouw eigen woonomgeving kan je een gesprek aan gaan met een werkgever. Dit maakte het voor mij makkelijker om uit mijn woorden te komen. Gevolg was dan ook dat ik werd uitgenodigd voor een gesprek. Dit gesprek verliep bijzonder goed en ik werd aangenomen.

Dankzij Zuidoost-Brabant Werkt heb ik vrij snel een leuke baan gevonden. Iedereen die een carrière switch of gewoon een andere baan zoekt moet zeker eens hier gaan kijken. Elke keer staan er bijzonder leuke banen op.