Mijn eigen bedrijfje, ook zorgen dat het veilig is!

Omdat ik onlangs mijn eigen bedrijf heb opgericht met een eigen website, vond ik het ook belangrijk dat dit ook allemaal veilig zou gebeuren. Ik ken zelf namelijk iets over de wereld van IT, daarom ben ik op zoek gegaan naar een IT bedrijf in Utrecht. Door dit in te geven in Google, kwam ik terecht op deze website.

IT bedrijf utrecht

Mijn ervaring met dit bedrijf  

Ik zag de website, welke wel duidelijk en verzorgd was, maar toch had ik nog wel enkele vragen, net omdat ik niets af weet van IT. Ik besloot dus contact op te nemen met een van de medewerkers van de website. Zo kon ik op een eenvoudige manier mijn vragen bespreken en kreeg ik hierop snel een deskundig en vriendelijk antwoord. Hierdoor kwam ik ook te weten wat de prijs was voor deze diensten. Het was natuurlijk niet gratis, maar ik vond wel dat dit bedrijf zijn geld waard was. Intussen ben ik tot op heden nog steeds zeer tevreden over de diensten die het bedrijf geleverd heeft ten aanzien van mijn bedrijf. Kortom, ben je dus op zoek naar een betrouwbaar IT bedrijf in Utrecht, dan raad ik met veel plezier dit bedrijf aan!