Heb je wel eens gehoord van de functie office manager? Deze uitdagende functie is voor iedereen weggelegd. Met Fabius Opleidingen kun je een deeltijdopleiding volgen om je vervolgens office manager te kunnen noemen. De functie van office manager wordt in allerlei branches door heel Nederland uitgevoerd en dat betekent dat er veel kansen liggen op de arbeidsmarkt. Ook jij kunt hier, met weinig of veel ervaring, mee aan de slag.

Er zijn meerdere redenen waarom je voor de functie van office manager kunt kiezen. Wellicht heb je hier altijd een baan in gehad maar heb je door ziekte of andere reden langere tijd thuis gezeten. De opleiding volgen zorgt ervoor dat je de ideale omscholing krijgt; daarnaast krijg je twee diploma’s: die van administratief medewerker en die van office manager. Dit is voor veel bedrijven een groot pluspunt. Ook als je momenteel al werkzaam bent binnen een bedrijf is het nooit verkeerd om jezelf verder te ontwikkelen. Je kunt je leven lang leren en hiermee versterk je jouw positie op de arbeidsmarkt. Uit onderzoek is gebleken dat werkenden met een nieuw diploma hun baan langer behouden.

Wat houdt de functie van office manager in?

Je bent als office manager vooral bezig met administratieve en organisatorische werkzaamheden. Dit houdt in dat je de agenda beheert, maar ook vergaderingen plant, contact houdt met andere afdelingen binnen een bedrijf en je bent verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande communicatie. Deze veelzijdige functie kun je bij veel bedrijven in Nederland uitvoeren. Wanneer je dus toe bent aan een nieuwe uitdaging in je huidige baan heb je tal van mogelijkheden. Volg de opleiding Office Manager bij Fabius Opleidingen en laat zien dat je in jezelf investeert. Je ontwikkelt niet alleen je vaardigheden, maar ook als persoon maak je stappen.