Coaching met paarden is een geweldige sessie om de medewerkers van een bedrijf allemaal weer dezelfde kant op te laten kijken. Misschien zal jij je nu afvragen, waarom met deze beesten. Nou dat is makkelijk uit te leggen. De overeenkomsten met mensen en deze dieren is eigenlijk heel groot. Behalve natuurlijk dat zij er anders uitzien. Het zijn zeer intelligente dieren en dat maakt het juist zo interessant. Juist doordat je in contact komt met deze dieren, besef je hoe mooi een leven kan zijn. Je krijgt namelijk zeer veel terug qua liefde, als je een paard omhelst. Natuurlijk helpt de begeleiding van een ervaren coach hier ook bij.

Coaching met paarden

Geweldige ervaring, Coaching met paarden

Al een hele poos ben ik werkzaam voor hetzelfde bedrijf. Hier heb ik veel mensen zien komen, maar ook weer een gedeelte zien gaan. Vooral de laatste paar maanden was het vertrek van collega’s veel meer dan anders. De sfeer was ook ver te zoeken en dat maakte het er allemaal niet makkelijker op.

Gelukkig dat onze baas dit ook in de gaten had en dat was voor hem de taak om het te verbeteren. Hij nodigde ons team uit om deel te nemen aan een coachingssessie. Hierdoor leerden wij met elkaar om te gaan en elkaar beter te accepteren. Met de hulp van paarden werd ons op een zeer eenvoudige, maar doel gerichte manier duidelijk hoe wij in de praktijk moesten handelen. Dankzij Courage en Paulette van Hezik is de sfeer binnen onze afdeling 100% ten goede gekomen.