Voor het terras van mijn nieuwe restaurant wilde ik graag een mooi windscherm laten maken. Het restaurant wat ik recent heb geopend, is erg stijlvol ingericht. Er hangt echt een chique sfeer. Aangezien ik echt een bepaalde stijl wil aanhouden, wil ik echt elk klein detail aandacht geven. De afwerking van de inrichting vind ik erg belangrijk. Daarom wilde ik niet zomaar een scherm voor het terras buiten bestellen. Op het internet zag ik namelijk niet direct iets wat bij mijn restaurant paste. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf die er een op maat kan maken voor mij.

Terras

Een windscherm op maat laten maken

Op het internet kwam ik uiteindelijk een bedrijf tegen die een windscherm op maat kan maken. Het bedrijf heet Xterior en over hen las ik veel positieve berichten op het internet. Daarom besloot ik contact met hen op te nemen. Een vriendelijke vrouw nam de telefoon op en vroeg waar zij mij mee kon helpen. Aan haar vertelde ik mijn wensen en daarna plande wij een afspraak in. Enkele dagen later ging ik langs bij het bedrijf. Tijdens de afspraak werd er een eerste ontwerp gemaakt aan de hand van mijn wensen. Ik vond het erg fijn dat het bedrijf mee dacht en goed aangaf wat wel en niet mogelijk was.

Terras

Een heel mooi resultaat

Toen het uiteindelijke ontwerp van het windscherm was goedgekeurd door mij, ging het bedrijf aan de slag. Ik was heel erg benieuwd naar het eindresultaat. Toen het scherm af was, werd het door het bedrijf ook nog eens geplaatst op het terras van mijn nieuwe restaurant. Het zag er echt super mooi uit. Na het plaatsen van het scherm, is eindelijk alles af. De samenwerking tussen het bedrijf en mij is erg goed verlopen. Ik ben erg tevreden over Xterior.