Gasveren bestaan uit een cilinder met een zuiger. Hierbij wordt er gas in de cilinder samengedrukt. Dit zorgt voor een verende werking. Een ventiel in de zuiger zorgt er dan voor dat de beweging gedempt wordt. De cilinder is gevuld met stikstof en komt onder hoge druk te staan. De zuigerstang bevindt zich dan aan de voorzijde van de zuiger. Hierdoor wordt het drukoppervlak op de zuiger een stuk kleiner dan aan de achterzijde. Hier is namelijk geen zuigerstang aanwezig. Dit zorgt er dan voor dat de gasveer na het indrukken weer terug uitschuift.

Gasveren

Mparts levert gasveren van Bansback, een Duits merk. Bansback is een ISO gecertificeerde Duitse onderneming. Bansbach zorgt al ruim 40 jaar voor de productie van de ‘’Easylift’’ gasveren. Ze brengen deze product onder de naam Easymotion op de markt gebracht.

Meer informatie, gasveren

Wil je meer informatie over gasveren? Bezoek dan eens de website van Mparts en laat je informeren. Je kunt ook gelijk hun assortiment in verschillende soorten gasveren bekijken. Mparts.nl heeft gasveren in verschillende modellen en maten, zo is er voor ieder wat wils te vinden. Bekijk snel eens de website van Mparts.nl en bestel vandaag nog gemakkelijk en snel online jouw gasveer!