Dankzij Financial Lease kan ik mij tenminste een bedrijfswagen leasen om mijn bedrijf te laten groeien.

Financial Lease

De voordelen van een wagen transparant te leasen:

  • Ik wist bij aanvang van mijn leasecontract wat de lening mij in totaal zal kosten alsook de maandelijkse bijdrage die ik moest betalen tijdens de leaseperiode
  • Deze bedragen zijn vast en veranderen nooit tijdens de leaseperiode
  • Ik was ook direct economische eigenaar van mijn wagen
  • Ik was vrij van keuze voor onderhoud en kon gewoon zelf een garage kiezen
  • Ik mocht zelf beslissen bij welke maatschappij ik de auto liet verzekeren

Een auto leasen volgens mijn eigen keuze en mijn vrijheid

Financial Lease

Financial lease liet mij vrij te kiezen welke auto ik zocht en waar ik naar de garage wil voor een onderhoud. Het is net of het mijn auto is want ik ben economisch verantwoordelijk. Ik weet hoeveel ik per maand betaal en dat bedrag verandert nooit. Ik kon bij aanvang van het contract kiezen welke wagen ik wilde en bij welke leverancier ik hem wil gaan halen. Ik kon zelf bepalen welke verzekering ik wil voor mijn wagen en bij welke maatschappij ik mij liet verzekeren.