Iedere zelfstandige ondernemer zonder personeel krijgt ermee te maken, de boekhouding ZZP. Dit kan een hele klus zijn, waar jij eigenlijk niet op zit te wachten. Veel ondernemers hebben daar dan ook helemaal geen tijd voor. Zij zijn druk met het werk en willen daar dan ook alle tijd in steken. Zelf heb ik ook mijn eigen bedrijf en mijn administratie legde ik vaak naast mij neer. Hierdoor werd het een chaos en had ik geen overzicht meer. Omdat ik mijn administratie wel op orde moest hebben voor de belastingdienst, ben ik gaan kijken naar een bedrijf wat mij hierbij kon helpen.

boekhouding zzp

Goed administratiebureau gevonden voor boekhouding ZZP

Het bedrijf Karma Balans vond ik via de welbekende zoekmachine op het internet. Dit bedrijf biedt verschillende diensten aan en is erg flexibel. Zo kan jij zelf kiezen wat jij van de administratie wilt laten uitbesteden en wat jij zelf graag wilt doen. Hierbij kan jij denken aan facturen, btw aangiftes en journaalposten. Tijdens een kennismakingsgesprek kan dit goed worden besproken. Wat ik zelf erg prettig vind aan dit bedrijf, is dat mijn administratie ook kan worden opgehaald. Zo hoef ik niet van mijn werkplek af. Heb jij ook interesse in de boekhouding ZZP laten uitbesteden? Neem dan eens contact op met dit kantoor.